top of page

Characters

Pluche, poppen en knuffels in alle soorten en maten

License House produceert knuffels in alle soorten en maten. Maar ook onderwijs-, sier- en mascottepoppen. Onze productie is gehuisvest in Zuid China en samen met onze Chinese partner verzorgen wij het complete productieproces: ontwerp, materiaalkeuze, modellen maken, tot aan het produceren en leveren van het complete eindproduct. De knuffels voldoen aan de EU EN 71 1.2.3. veiligheidsnormen. Onze jarenlange ervaring zit in dit product en we zijn trots dat we zowel nationale als internationale attractieparken, schooluitgeverijen, sportclubs en mediabedrijven tot onze klantenkring mogen rekenen.

Ontwikkeling van characters en mascottes

License House ontwikkelt op verzoek characters, ook wel mascottes genoemd. Het is een vak apart. Characters verschijnen in boeken, films, spellen, op internet, als mascottes bij sportclubs of als acteurs in attractieparken. Vaak zijn ze ambassadeur van bedrijven of producten. De uitvoering vraagt om veel creativiteit en kennis over de toepassingen van een character in artwork, materialen en aanverwante artikelen.

 

We spreken bij License House over "Character Merchandising" omdat de ontwikkeling van characters en de productie van vele artikelen bij ons samengaan. Daarbij maakt het niet uit of het om een bestaand of een nieuw te ontwikkelen character gaat.

Terug
bottom of page