top of page

Merchandising

Ontwikkelen van merchandise lijnen

Sinds ons bestaan levert License House aan diverse topattractieparken en musea, zoals de Efteling, Slagharen, Bobbejaanland, Naturalis en Toverland. License House is regelmatig betrokken bij intensieve ontwerptrajecten voor het neerzetten van merchandise lijnen. Denk aan producten vervaardigd uit diverse materialen zoals pluche, kunststof, polyresin, hout, EVA rubber, textiel, keramiek en metaal.

Merchandising is een populair middel voor het commercieel exploiteren van de populariteit van een merk, thema of van bekende characters en personen. Vaak gaat dit gepaard met volledige productlijnen voor verkoopdoeleinden.

Ontwerpen van 3D character merchandising

Binnen merchandising heeft License House een sterke troef in handen, namelijk character merchandising. Internationaal behoren wij tot de beste in het bewerken van 2D ontwerpen naar driedimensionaal (3D).

Naast het modeleren met de hand beschikken wij in China over de modernste digitale ontwerptechnieken.

We helpen u bij het opzetten van productlijnen, marketingstrategieën, thema's en campagnes rondom characters. De wereld van Character Merchandising is voor onze opdrachtgevers dan pas echt begonnen.

Terug
bottom of page